Elküldtem valakinek egy képet google hangoutson, de nagyon megbátam, Hogy töröljem a képet, hogy ő se lássa?
Szerencsére nem erotikus, meg semmi ilyesmi, csak egy szelfi. Én viszont szeretném eltüntetni. Mit csináljak? Hogyan tudom utólag törölni, mint a messengerben, viberben, whatsappban?
Ha letiltom, semmit nem ér, a beszélgetés megmaradt. Ez tapasztalat, egyszer tiltottam egy indiai csalót is, de ugyanúgy látom őt is, a beszélgetésünket is, ő is lát engem valszeg, csak nem tud nekem írni.
Töröljem a hangoutsot? Gongolom akkor is megmarad a beszélgetés.
Az egész google fiókot nem törölhetem, sok minden fűz hozzá.
Ha a beszélgetést törlöm, gondolom, csak nálam törlődik, nála nem.
Mit csináljak? Légyszi valaki segítsen, mert kifogtam egy szatírt és nem tudom mit csináljak. Köszönöm.
Ez lesz, hogy nem lépek fel.
Nem, ez csak egy selfie és attól félek, hogy felhasználja, mint fake kép. Mondjuk egy fake facebookhoz, vagy ilyesmi. Ha egy selfitől ennyire parázok, szerinted mernék +18-as képet csinálni? :D
Légyszi ne akard már a saját helyzetemet jobban tudni nálam, köszi. Aki segíteni nem tud/nem akar, ne írjon semmit.
https://www.youtube.com/watch?v=_sIzS6LJHS4
Ez működhet? Kell, hogy legyen egy működő módszer, mert ő is vissza tudta hívni a képét. Tehát valahogy elérhető, hogy a kép ne látszódjon/lejárjon akármi. Csak nem tudom, hogy hogyan
Szerintem sikerült megoldani. A képet a google fotóarhívumból, a fotóalbumból kellett törölni. [link]
Ha esetleg valakit érdekel. Remélem nem regisztrált fel egy társkeresőre sem az illető. :D Beparáztam egy kicsit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!