Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Elküldtem valakinek egy képet...

Elküldtem valakinek egy képet google hangoutson, de nagyon megbátam, Hogy töröljem a képet, hogy ő se lássa?

Figyelt kérdés

Szerencsére nem erotikus, meg semmi ilyesmi, csak egy szelfi. Én viszont szeretném eltüntetni. Mit csináljak? Hogyan tudom utólag törölni, mint a messengerben, viberben, whatsappban?

Ha letiltom, semmit nem ér, a beszélgetés megmaradt. Ez tapasztalat, egyszer tiltottam egy indiai csalót is, de ugyanúgy látom őt is, a beszélgetésünket is, ő is lát engem valszeg, csak nem tud nekem írni.

Töröljem a hangoutsot? Gongolom akkor is megmarad a beszélgetés.

Az egész google fiókot nem törölhetem, sok minden fűz hozzá.

Ha a beszélgetést törlöm, gondolom, csak nálam törlődik, nála nem.

Mit csináljak? Légyszi valaki segítsen, mert kifogtam egy szatírt és nem tudom mit csináljak. Köszönöm.

2020. júl. 14. 15:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ez lesz, hogy nem lépek fel.

Nem, ez csak egy selfie és attól félek, hogy felhasználja, mint fake kép. Mondjuk egy fake facebookhoz, vagy ilyesmi. Ha egy selfitől ennyire parázok, szerinted mernék +18-as képet csinálni? :D

Légyszi ne akard már a saját helyzetemet jobban tudni nálam, köszi. Aki segíteni nem tud/nem akar, ne írjon semmit.

2020. júl. 14. 17:49
 12/16 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=_sIzS6LJHS4

Ez működhet? Kell, hogy legyen egy működő módszer, mert ő is vissza tudta hívni a képét. Tehát valahogy elérhető, hogy a kép ne látszódjon/lejárjon akármi. Csak nem tudom, hogy hogyan

2020. júl. 14. 17:56
 13/16 A kérdező kommentje:

Szerintem sikerült megoldani. A képet a google fotóarhívumból, a fotóalbumból kellett törölni. [link]

Ha esetleg valakit érdekel. Remélem nem regisztrált fel egy társkeresőre sem az illető. :D Beparáztam egy kicsit :D

2020. júl. 14. 18:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Fhú hallod... ha nagykorú leszel, szerintem keress fel egy pszichológust, mert nagyon durva üldözési mániád van.
2020. júl. 14. 21:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Most nem azért... de milyen mágikus erővel bír a képed, hogy az eltüntetésével 100%, hogy megszűnik létezni, míg minden más esetben ez kizárt?
2020. júl. 14. 21:09
 16/16 A kérdező kommentje:
már nem aktuális :D
2020. júl. 14. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!