Ha előrendeltem egy játékot a Konzolvilágból, ma lenne a megjelenési nap (helyi idő szerint 16 órakor aktiválják Steamen a játékot), de még semmit sem jelzett a futár, akkor még ki fogják ma hozni?
Figyelt kérdés
Szoktak jelezni előtte, hogy kihozzák? A Konzolvilág oldalán azt írták, hogy közvetlenül megjelenés előtt keresniük kellene, hogy biztosan szeretnék még most is a terméket.2020. júl. 14. 09:38
1/3 anonim válasza:
Jó kérd. Én lassan másfél éve rendeltem tőlük egy játéktot, azóta sem írtak hogy bocsi de nem tudják beszerezni mert már nem gyártják. Valószínűtlen hogy ma megkapod, ahhoz tegnap kellett volna postára adni.
2/3 anonim válasza:
Nem fogod megkapni. Csak napokkal később. Miért nem steamen vetted meg?
3/3 A kérdező kommentje:
2-es: Hát mert naivan azt hittem, hogy a millió 5* okkal van a Konzolvilág vélemények között... És mert tokkal jobban szeretem a játékokat, még ha csak kód van bennük, akkor is. Nem gondoltam, hogy majd emiatt ennyire sokára fog megérkezni.
1-es: Ez nagyon remek, mert előrendelői digitális tartalmak is lennének/lettek volna a játékhoz. Ezeket ígérték a Konzolvilágos verziónál is. Lehet, hogy ezeket mind elbukom így?
2020. júl. 14. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!