Újra elérhető az msn a nosztalgia miatt? Többi lent.
A napokban talált rá az ismerősöm erre az oldalra ( [link] ) és én nagyon megörültem neki.
Fel is raktuk és bár nekem picit bénázik a Microsoft fiókommal való belépésnél viszont az ismerősöm email címével rendesen belép. Mi a véleményeket erről? Van más aki felfedezte és felrakta már?
Engem igazság szerint nem érdekel a facebook és örülök ha megszabadulok attól,hogy a facebook folyton a magán életemben vájkáljon és reklamokkal zaklasson azon a felületen ahol csupán csak az ismerőseimmel szeretném a kapcsolatot tartani... Szóval érdekelne a véleményetek az "új" msn visszatelepítésével kapcsolatban meg úgy az egésszel kapcs. :)
9-es: azért olyan különleges,mert sok emléket ezen a programon keresztül (is) éltünk meg, ez a virtuális eszköz jelentős része volt sokak gyerekkorának ugyanúgy mint sok más eszköz is ami nem virtuális. Pl. ha az embernek fontos egy gyermekkori játéka, mondjuk egy kis maci akkor arra is lehetne azt mondani,hogy ugyan már "mitől olyan különleges,hiszen sok másik ilyen kis maci van és kész".De hát azért olyan különleges,mert kötődnek hozzá emlékek,meg persze azért is,mert sokak szerint (mint pl. szerintem is) sokkal kényelmesebb felület volt,zártabb és biztonságosabb.
A hatóságok pedig lehet,hogy csak kérvénnyel tudnak belépni és egy telefonos lehallgatás sem megy olyan könnyen viszont aki azt hiszi,hogy az "aki/akik" megfigyelnek azok csak a hatóság és megfigyelni az embert ezeken a szarokon keresztül csakis kérvényekkel lehet, hát az csukott szemmel él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!