Egy jó ingyenes vágóprogramot keresek, hunsub videók készítéséhez. Van ilyen?
Töltsd le az Adobe Premier Prot.
Ncore,Ztracker,torrent kereső.
Vannak előre aktivált programok.
8-giga ram.
2-4 gb vga
Tud 4kt is.
Remek program.
@6:
Ja-ja. És nemcsak ingyenességéről meg az egyszerűségéről nevezetes, hanem arról is, hogy az ezredakkora méretű programokkal is problémátlanul elvégezhető alapszintű szerkesztésekhez nélkülözhetetlen.
@Kérdező:
Meg kell mondjam, egyáltalán nem értem a hozzászólásomra adott reakciódat. Semmiféle agyonbonyolított, kezelhetetlen szoftvert nem akartam rád lőcsölni. Az oldalon való keresés egy halom ingyenes programot feldob, ezek közt vannak kifejezetten egyszerű, a célodnak tökéletesen megfelelők is, példának okáért az általam is gyakran ajánlott OpenShot, amely csak a naprakészségében, nagyobb tudásában és (szerintem) kényelmesebb kezelésében tér el a szép emlékű Movie Makertől. De a szintén minduntalan emlegetett Olive, Kdenlive, Shotcut használata sem tekinthető agyroncsoló intellektuális terhelésnek, igaz, azokról nem tudom, hogyan kezelik az animált GIFeket, lehet, hogy külső programmal kell őket normális videófájllá alakítanod.
7.
Én a Shotcutot szoktam használni gépen, az tudja kezelni a GIF-et, úgy játssza le, mint egy pár másodperces videót.
A Kdenlive-val viszont vigyázni kell, mert vírusos lehet.
Sajnos nem az alapján választunk,mi a könnyű!
Normálisan akarsz videót vàgni vagy,bohóckodni?
Lehet egyszerűbb valakit megbìzni és,kifizetni!
Gondolod segìtek!
8500/óra!
Üdv!
„Sajnos nem az alapján választunk,mi a könnyű!”
Nem bizony, hanem például aszerint, hogy mit kíván a feladat. Egyébként világbajnok ötlet, hogy az ember ne maga fáradjon a hobbijával, hanem bízza szakemberre. Hány buta mamlasz fúr-farag mindenféle csálé hokedliket, tákol össze kutyaólat vagy vízibiciklit, mikor készen is megvehetné! És minek tegyem a szépet Rozikának, ahelyett, hogy megfizetnék egy profit, aki egy óra alatt leveszi a lábáról? Végre megtudtam a titkát, hogyan lehet az életnek csak a fölit lekanalazni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!