Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A hackereknek mi hasznuk van...

A hackereknek mi hasznuk van abból, hogy feltörik a játékokat?

Figyelt kérdés
Gondolom ezért nem kapnak pénzt. Hobbiból? Mert rengeteg munka lehet.
2020. júl. 4. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Bele tudnak csempeszni minden banyasz vagy adatlopo virusokat peldaul.
2020. júl. 4. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
57%

Mármint a crackereknek, és másolásvédelem törésére gondolsz?

Hobbi és hírnév. Hírnév = álláslehetőségek tömkelege.

2020. júl. 4. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Lepontozták az elsőt a torrent huszár vérpistikék, pedig van igazság abban amit írt.

Mikor megjelent a BF5, megtetszett a sztori módja, az online multi része nem érdekelt, de a sztorit mindenképpen szerettem volna kipróbálni, így hát leszedtem a legnagyobb magyar torrent oldalról.

Hozzáteszem soha nem szoktam tört játékokkal játszani, de ebben az esetben kivételt tettem.

Egy nagyobb játékwebáruház mókolt kliensévek együtt települt a játék. Már az gyanús volt, hogy vagy 1 óráig telepítette, és a CPU 100%-on pörgött telepítés alatt.

Mikor feltelepült a játék, indítás után a CPU és a VGA is 100%-on ment, konkrétan majdnem felrobbant a gép úgy izzott benne minden. Pedig egy 1080 és egy i7 9700K van a gépemben.

Aztán végül pár óra után letöröltem a játékot, mert vicc volt hogy mindent ennyire túlhajtott. A játék nem akadt egyébként,szóval jól volt optimalizálva a bányász script.

Ja igen, a bányász script.

Miután letöröltem a játékot, rá fél évre rábeszéltek a haverok, hogy vegyem meg és toljuk a multit együtt. Meg is vettem, és érdekes módon ugyan azon beállítások mellett csak 50-60%-os terhelést produkált a játék.

Aztán rá pár hónapra belefutottam egy reddit fórumba, ahol óva intettek hogy azt a bizonyos BF5-öt bárki is letöltse, amit pont én is letöltöttem.

Nem mondom meg a crack csapat nevét, de a lényeg hogy pont arról a csapatról volt szó akitől én is leszedtem a torrentet.

Lényeg a lényeg hogy egy szép kis bányász scriptet tettek a játékba, erről volt szó a reddit beszélgetésben.

Szóval maradjunk annyiban, hogy ma már nem az emberek két szép szeméért fognak játékokat törni, főleg ha ezzel pénzt is kereshetnek.

Nem mondom hogy minden tört játék ilyen, de elég ha 100-ból egyben van valami huncutság, és egy laikus vérpistikének a gépét szépen befogják pénzt termelni.

2020. júl. 4. 20:51
 4/4 LakatosAnonymus ***** válasza:
36%

Nagyon nem általános, amit az első írt. Bányászt, keyloggert csak a mezei orosz "crackerek" raknak irodai programokba. A CPY, CODEX, EMPRESS és hasonló Warez csoportok nem fújják tele vírusokkal a játékokat. Jogosan volt lepontozva az 1-es.

2021. márc. 8. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!