Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok letölteni a...

Miért nem tudok letölteni a Youtuberől?

Figyelt kérdés

Meg van a Youtube Downloader program, és szinte évekig töltöttem is le vele, de egy jó ideje egyszerűen nem megy. Sőt mi több, a Youtube-n azt az "embedd" vagy milyen hivatkozást s etalálom sehol, amit be kéne illeszteni a letöltőbe.

Hova tűnt az ? Teljesen átrendzeték a Youtubet, na csak azóta nem tudok letölteni.

Valakinek van ötlete ?

(gondolom van, de valaki el is magyarázná?)

köszi

(és bocsi, tudom volt már sok youtubes kérdés, de akkor se találom a választ erre)

2010. aug. 2. 09:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Előszöris nem tudod rendesen használni használni a keresőt, ez is egy baj. Az utóbbi napokban kb 10-15 ilyen kérdés volt, amire volt is megfelelő válasz. Meg az is gond (neked), hogy a Youtube nem szeretne (jogosan!) letöltőközponttá válni, éppen ezért tesz is ellene, hogy ne lehessen csak úgy leszedni a fentlévő dolgokat.
2010. aug. 2. 09:20
 2/6 A kérdező kommentje:

hát nemtom ......

azt én is látom, hogy van ami nem letölthető, azt jelzik is, de a nagy része nem ilyen

de most ehelyett nehezebb lett volna megmondanod a megoldást? sztem egy az egyben ugyan ennyi idődbe telt volna ...

szal köszi!!

2010. aug. 2. 09:52
 3/6 anonim ***** válasza:

ez működik :

így tudod használni :

[link]

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. aug. 2. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:
save2pc nevű progival
2010. aug. 2. 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:

"egy az egyben ugyan ennyi idődbe telt volna ... "

Nem azt kérdezted, hogy mivel lehetne mégis letölteni, hanem azt kérdezted, hogy miért nem tudsz letölteni. Erre a kérdésre meg ott a válaszom.

2010. aug. 2. 13:42
 6/6 A kérdező kommentje:
többieknek köszi, utolsónak meg már nem is tudok mit mondani, hagyjuk
2010. aug. 3. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!