Hogyan töltsek le egy ingyenes videószerkesztő programot?
Reggel 9 óra óta ezen ügyködöm, már nem bírom idegileg. Sony Vegast nem akarja megnyitni, pedig letöltöttem. Aztán lejött valami, (már nem tudom a nevét) aztán kiderült, hogy csak demo verziója jött le, így nem tudtam tovább használni. Letöltöttem még 7 programot, azok meg mind használhatatlanok vagy fizetősek.
Valamilyen Sony Vegast töltöttem le, ami régebbi verzió, ahhoz kellett csinálni profilt vagy mit, végül benyögte a laptopom, hogy a tűzfalat kéne kikapcsolnom. Hát kikapcsoltam mindenhonnan, de úgysem nyissa meg a programot.
Segítsetek, mert már kivagyok!
Talán tedd azt, amit a kérdés címében írtál!
INGYENES szoftvert töltsél le, ne valamilyen agyonmókolt, tört változatát egy méregdrága szoftvernek!
Avidemux: [link]
Virtualdub: [link]
Movie Maker (bár ezzel lehetnek kompatibilitási gondok, nem próbáltam...) [link]
De úgy tudom, Win10-nél van ingyenes videószerkesztő a Windows áruházban. (A Win7 volt az utolsó Windows, amit aktívan használtam, egy ideje Linuxozok, szóval nézd el, hogy nem vagyok benne 100%-ig biztos. ;) )
A korábban a Sony, most már a Magix által gyártott Vegas fizetős, kereskedelmi szoftver.
Itt vehető meg:
vagy érhető időkorlátos, kipróbálható változata is.
Vannak ingyenes, nyílt forrású (elérhető az a forráskód, amiben a programot irták), multiplatform (Windows, Linux, MacOSX) alternatívák is - mint például:
* Blender: [link] - ez egy 3D modellező és animátor program, amiben van videoszerkesztési lehetőség is
* Avidemux: [link] - ez egy egyszerűbb videovágó
* Openshot: [link]
* Kdenlive: [link]
* Shotcut: [link]
* Olive: [link]
Illetve pár további ingyenes:
* [link]
* [link]
* [link]
A S.V. nem ingyenes program.
Ingyeneseket már írtak előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!