Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van ilyen hogy szamitogep...

Van ilyen hogy szamitogep gyorsito program?

Figyelt kérdés
itt nem az agyonreklamozott speed-up progikra gondolok,hanem arra hogy van-e olyan program amit megeri feltenni a gepre es nem leterheli,hanem valosan es erezhetoen felgyorsitja a gepet...
2010. aug. 1. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ez megnevettetett:D
2010. aug. 1. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát, gyorsítani szerintem max procihúzással tudsz ami szoftveres, amúgy meg nem nagyon tudok róla hogy létezne ilyen...

De ha valaki mond kíváncsian hallgatom. :D

2010. aug. 1. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
TuneXP 1.5. Telepítés után nyisd meg, menj a memory and system file>ultra fast booting pontra és ezt meg kell majd várni. Ezen kívűl advanced systemcare és ccleaner.Mindegyik program freeware. Még annyit mondanék hogy: Azt ne várd hogy mindegyiket egyszer lefuttatod aztán olyan gyors lesz a géped mint a rakéta mert arra egy program sem képes egyszeri alkalomnál. Tunexpvel naponta gyorsítást , advanced systemcareel naponta 5X , ccleanerrel meg naponta talán 2X. Ha ezt csinálod fél vagy egy hétig érezhetően gyorsabb lesz a windowsod. JAAAAAAAA ÉS MÉG VALAMI: TUNEXP-T CSAKIS WINDOWS XP-RE TEDD FEL(de szerintem ezt sejtetted)!!!!
2010. aug. 1. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Én inkább azt kérdezném magamtól, hogy miért ilyen rohadt lassú a gépem? Már, ha valóban az, a jó konfiguráció dacára.
2010. aug. 1. 22:33
 5/5 A kérdező kommentje:
hat koszonom a valaszokat,eleg jo gepem van,that igazabol nincs szuksegem ilyen dolgokra,csak erdekelt,van vmi ertelme es valosagalapja az egesznek,vagy csak reklamfogas a vastagzsebu hulyegyerekeknek...
2010. aug. 2. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!