Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen lesz a Fallout 5...

Milyen lesz a Fallout 5 szerintetek?

Figyelt kérdés
Sokak szerint a 4 nem lett igazán jó. Mik azok amin az 5-nek változtatnia kéne, hogy jobb legyen? Járműveknek szerintetek volna helye a játékban?

2020. jún. 29. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:
34%

Jobb vagy más játékmenetet nem tudok elképzelni, mert a játékban a történet az ami erős. Illetve minden kiadás egy új állam az USA-ban, aminek a nevezetességeit és folklórját beleveszik.

A 4-et azok húzták le, akik kimondottan RPG-t akarnak játszani, míg az FPS elemek miatt szélesebb közönségnek lehet eladni a játékot. A járműveknek nem sok értelme lenne, egyrészt a gyorsutazás miatt, másrészt a pálya viszonylat gyorsan keresztüljárható, harmadrészt a poszt-ap. világban az utak nagy része megsemmisült, eleve kevés szerepel a térképen, és még aránytalanul tisztességtelen előny is lenne, hogy az összes ellenség elől egy mozgó zárt dobozban el tudsz bújni és védekezni.

2020. jún. 29. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:
37%

Gondolom szar, ótvarul fog kinézni, ótvarul fog futni, és tele lesz hibákkal, illetve mikrotranzakciókkal. A bethesda hosszú évek óta nem csinált semmit amivel érdemes lett volna játszani - de talán Fallout 5 ben majd megvehetjük a Skyrimet pipboy ra is.

Mint FPS működött, mint szerepjáték egyáltalán nem - kivéve ha egyértelműen jó karaktert akartál szerepjátszani, aki segít minden jöttmentnek gondolkodás nélkül(vagy hát, akár szarkasztikusan is elfogadhattad a küldetéseket). FO76 ról meg ne is beszéljünk inkább.

2020. jún. 29. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Én valahogy most is szívesebben játszok a Fallout: New Vegas-szal, mint a néggyel, ha marad ez az irány, akkor nem nagyon fog lázba hozni, valószínűleg meg se fogom venni, csak letöltöm és kipróbálom.
2020. jún. 29. 13:25
 4/7 anonim válasza:
Nekem személy szerint a 4 is nagyon tettszett...de igazábol az 5 ösbe érdekelne a háboru közbeni idö is
2020. júl. 4. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:

A 3D-s verziókból a 3-as volt a legjobb szerintem. Ha megnézem Steam-en a játékidőt, a New Vegas van a legalján (12 óra), a 4-esbe 35-öt voltam képes beletenni, és nem nagyon akarok többet, a 3-asban 170 van, de már előtte megvolt DVD-n is az alapjáték, szóval olyan 2-300 lehet a valós.

Ha nem lesz legalább 60-100 órányi single story (attól függően, mennyire sietsz vele), akkor nem is érdekel, milyen lesz az 5-ös. Ha nincs jó történet, akkor olyan lesz, mint az Elder scrolls online, a Fallout 76. Annyi esélye lehet, hogy ha jó az engine, akkor majd a modderek csinálnak belőle játékot is :-)

2020. júl. 6. 20:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Kiváncsi vagyok merre viszi a sorozatot a Bethesda. A next-gen hardverek adta lehetőségeket bizonyára jól kihasználja majd a játék, jobb grafika, jobb fizika, nagyobb látótávolság, stb. Az is lehet, hogy még filmszerűbb jeleneteket láthatunk benne mint eddig. A perbeszédek alatti interakció élethűségén is javíthatnának kicsit hogy ne úgy álljanak egymás előtt a karakterek mint a bábuk. Ötletes új fegyvereket is eltudnék képzelni. Ez a kraftolási rendszer nekem annyira nem jött be a 4-ből, nem szeretek ennyit mókolni, de ettől lehet sokaknak bejött ez is. Én pl. a járművek bevezetését se ellenezném, de csak akkor ha nem menne nagyon a játékmenet kárára. Pl. csak bizonyos helyeken lehetne használni őket a mapon.
2020. júl. 7. 04:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy most az Elder Scrolls 6 jön ki előbb így lehet, hogy sokat kell még várni még az új Falloutra.:(
2020. júl. 7. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!