Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnám ezt kivitelezni?

Hogyan tudnám ezt kivitelezni?

Figyelt kérdés
A LibreOffice szövegszerkesztőt használom. Van egy kb. 100 oldalas irományom, amelyek inkább jegyzetek, és szakaszosan vannak írva, de mégis összetartozó szöveg, tehát egy levél volna. Ezt szeretném összerendezni, mert van, ami már 2x is le van írva, csak másképpen fogalmazva, stb. szóval, össze kellene rendeznem, tisztáznom, de mire elolvasom a végéig, már az elejét el nagyjából el is felejtem. Hogyan tudnám átláthatóbbá tenni az egész szöveget, hogy rendezni tudjam?
2020. jún. 26. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

hát ez nem annyira technikai kérdés.

szedd szét több darabra, 20-20 oldalakra mondjuk amit átlátsz. aztán azt megrendezed és a több 20 oldalassal összehasonlítod

és csinálj tartalomjegyzéket és jegyzeteket hogy tudd a doksin belül mi hol van.

2020. jún. 26. 10:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Ok, köszi! Valahogy így gondoltam én is, csak arra gondoltam, hátha van valami technikai trükk is.:)
2020. jún. 26. 11:08
 3/3 anonim ***** válasza:

a tartalomjegyzék elkészítése a "trükk" :)

azt kell úgy megcsinálni hogy hivatkozzon az adott tartalomra, tehát ha megkattintod akkor ugorjon arra a fejezetre.

illerve nem tom van-e korrektúra a libreoffice-ban, ha igen, azt is lehet használni.

2020. jún. 26. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!