Windows 10-zen 10 perc utáni auto képernyő kikapcsoláskor miért áll le az internetes rádió, mit állítódott magától el, amit nem én állítottam, mert eddig működött?
Figyelt kérdés
Fontos lenne, köszönöm előre is!2020. jún. 25. 13:59
11/12 A kérdező kommentje:
Múlt héten még működött, nem tudom azóta frissített-e mert nem voltam mindig gép előtt bekapcsolásnál. Azért köszi.
2020. jún. 29. 18:54
12/12 A kérdező kommentje:
Akit érdekel, megoldódott a probléma. A Windows 10 2004-es körüli frissítésnek nem sikerült valamiért települnie és csak újratelepytéssel lehetett megoldani. utána lett nézve külföldi topikokban, hogy miért ír ki hibakódot, de a Microsoft Community sem tudott segíteni benne, csak tippeket adtak. Az újratelepytés után sikeresen települt a 2004-es frissítés és eltűnt ez a probléma.
2020. júl. 23. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!