Van olyan grafikus szerkesztőprogram amivel vizualizálni tudnám ezt a "parkolásos problémát"?
A lényeg, hogy nem érzem rendesen a kocsi hátulját párhuzamos parkolásnál és amikor már túl közelnek érzem, akkor még van min. 1 méter hely a hátam mögötti autótól (szégyen, de pasi vagyok). Ezért egy primitívebb műszaki rajz szerű ábrát szeretnék szerkeszteni valami mérésre alkalmas grafikus programmal, amiben beillesztem a kocsim hivatalos méretadataival ellátott méretarányos síkfelületét és mögé 20-30 centivel pedig egy átlagos autónak ugyanilyen műszaki rajzát. Erre gondolok: [link]
És a szemem síkjával húznék egy vízszintes egyenest hátra és ahol metszi a hátsó szélvédőt ott lenne egy referenciapont és tudnám, hogy xy karosszériájú kocsinál mennyit kell belőle látnom amikor már jó a távolság.
Ebben a videóban pl. nagyjából meghatározza mikor jó egy távolság különböző kocsiknál, de ez elég pontatlan lehet:
De ha valaki segítene megszerkeszteni vagy szimplán a referenciapontot megadni (Skoda Fabia I.gen) azért nagyon hálás lennék, mert ma is baromira bénáztam miközben volt 1 méter hely mögöttem és egy csaj nem tudott volna előttem kiállni.
Miért nem veszel valami parkolás segítőt, amit utólag akár otthon házilag is be lehet szerelni?
Pár tíz ezerért már kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!