Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Feltelepítettem a GTA2 Demóját...

Feltelepítettem a GTA2 Demóját egy win xp-re, de nem indul el. Azt írja ki, Keyboard Type not Handled. Mit lehetne tenni ez ügyben?

Figyelt kérdés
Megjegyzem, három szerverről töltöttem le, mind a három ezt írta ki telepítés után, pedig mindegyiket más könyvtárba telepítettem más névvel, más elnevezéssel.

2020. jún. 23. 00:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Van lyukas billentyűm, nem csak USB-s, feltelepítettem a DirectX 6,1-et, de semmi...

Ezeket is kiírja:

This intaller requires DirectX Install Directory Version [4.06.02.0436]

This is missing or the incorrect version, check DXVER.INF.

A required setup dll could not be found.

2020. jún. 30. 22:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Nos leszedtem a linkről a GTA2-őt fel is raktam, magától ajánlotta a DirectX verziót is és le is töltötte magától. Minden tökéletesen fut, a billentyűzettel sincs semmi probléma (Mondjuk laptopon vagyunk, szóval lehet ez közrejátszik)
2020. jún. 30. 22:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Viszont az oldalon ezt is írja:

1. To launch Grand Theft Auto in latest versions of Windows run it in 640x480 screen resolution mode (right click on Grand Theft Auto.exe > Compatibility tab > tick "Run in 640x480 screen resolution" > Apply > Ok).

Szóval ne felejetsd el így futtatni.

2020. jún. 30. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!