Miért tanácsolják sokan, hogy Windows telepítés közben, ne kapcsolódjunk az internetre?
Kb. a 190x-től kezdve, ha van internet, telepítéskor nem ajánlja fel az offline fiókot. Én spec. nem használok MS fiókot.
Ha nem naprakész a telepítőd, akkor elhúzódik a telepítés ideje, mert telepítés közben frissítgetni kezd, és esetleg többször újraindul.
Még Win7 telepítés közben futottam bele olyan problémába, hogy mire fent volt a rendszer, kaptam egy szép vírust is.
Én ezért nem szoktam nettel telepíteni.
De kinek a pap, kinek a ministráns...
Akik nem akarnak MS fiókot, azoknakjavasolják, hogy offline telepítsenek, mert ellenkező esetben csak MS fiókkal fog beengedni (vagy csinálni kell egyet, mert anélkül nem enged be)
Bár nekem van MS fiókom, és online teepítek (Igaz, az LTE kártyát "menet közben" nem tudja magától konfigurálni, úgyhogy lényegében offline telepítek :)
De a végén rákapcsolom az MS fiókot és "magától" aktiválja a rendszert
(Egyszer kellett csak újratelepíteni)
Helyi fiókhoz nincs ott a választási lehetőség Home verziónál.
(Pro nál is apróbetűs) Semmi más hátránya nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!