Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudok MSN-en nevet...

Hogy tudok MSN-en nevet változtatni? M (többi lent)

Figyelt kérdés

Letöltöttem (angolul) a Windows Live Messenger BETA-t. MEgkérdeztem az egyik MSN-es partneremtől, hogy mit ír ki, mi a venevm, azt mondta, az, ami az előtt, mielőtt ezt a fajta msn-t használtam volna. Nekem azt a nevet írja ki, amit a profilomban megadtam. Egyszerűen nem találom sehol, hogy lehetne megváltoztatni azt a nevet, amit másoknak ír ki. De még nem is látom, ogy nekem az hol van kiírva.

Huh, hát remélem érthető volt. :D

Előre is köszi! :)

2010. júl. 31. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
jelentekezz be msnen ott van olyan hogy"Eszközök" utánna Személyes és ott van olyan hogy gépelje be mások számára megjelenítendő nevet remélem sokat segitettem ja és az eszközök ott van fölül
2010. aug. 1. 13:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez pontosan hol van, mert angol?
2010. aug. 1. 15:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Ezek vannak felül:

File, Contacts, Actions, Tool, Help

Ja, próbáltam e Helpet, de nem hizza be a weblapokat. :\

2010. aug. 1. 15:50
 4/8 A kérdező kommentje:

Leírom mégegyszer, talán kicsit érthetőbben. :)

Eddig a hagyományos MSN-t használtam. Letöltöttem a BÉTÁT. Angolul. A régi MSN-be a nevem (csak mondok vmit) Lillcsu volt. A profilomban is meg van adva egy név, a hivatalos, az legyen K Lilla. Na most: az új MSN-en (BETA), ahol eddig ki volt írva a Lillcsu, ott most a K Lilla van és akárhova megyek, mindenhol azt látom, a Lillcsut sehol nem is látom egyáltalán. Megkérdeztem az egyik MSN-es partnerem, azt mondta, neki a Lillcsut írja ki. (Amikor beszélek, nekem azt írja, hogy K Lilla üzenete:....) Én szeretném megváltoztatni a nevem, hogy a többiek ne Lillcsut lássanak, hanem mondjuk Lillust.

Amit írt a válaszoló, azt megtaláltam, de ott is csak a profilnevemet tudom megváltoztatni, tehát a K Lillát, de a Lillcsut nem.

Tehát ezt hogy kell? NEm tudom leírni egyszerűen, remélem érthető azért! :):)

2010. aug. 1. 15:59
 5/8 anonim válasza:
Valószínűleg pont azért mert BETA-változat. Ezeket fejlesztőknek/tesztelőknek készítik, hogy a "piacra kerülés" előtt ki tudják próbálni, hogy mennyire megbízható, vagy mi nem működik jól benne. Töröld le, és rakd fel a legfrissebb nem BETA verziót. Ott minden bizonnyal az előző kommentelő által leírt módon meg fogod tudni változtatni a neved.
2010. aug. 1. 17:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak aza baj, hogy akármit töltök le, nem jó semmi. Nem tudom mi van...:(
2010. aug. 1. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:
akkor men a Tools fülre és ott van olyan hogy személyes vagyis angolul forditsd le a webforditas.hu első vagyok megint!
2010. aug. 2. 11:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Megcsináltam, de ott is csak a profilosat lehetett megváltoztatni.

Egyébként a kérdés lényegtelen, mert már be se tudok lépni.

2010. aug. 3. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!