Hogy tudok MSN-en nevet változtatni? M (többi lent)
Letöltöttem (angolul) a Windows Live Messenger BETA-t. MEgkérdeztem az egyik MSN-es partneremtől, hogy mit ír ki, mi a venevm, azt mondta, az, ami az előtt, mielőtt ezt a fajta msn-t használtam volna. Nekem azt a nevet írja ki, amit a profilomban megadtam. Egyszerűen nem találom sehol, hogy lehetne megváltoztatni azt a nevet, amit másoknak ír ki. De még nem is látom, ogy nekem az hol van kiírva.
Huh, hát remélem érthető volt. :D
Előre is köszi! :)
Ezek vannak felül:
File, Contacts, Actions, Tool, Help
Ja, próbáltam e Helpet, de nem hizza be a weblapokat. :\
Leírom mégegyszer, talán kicsit érthetőbben. :)
Eddig a hagyományos MSN-t használtam. Letöltöttem a BÉTÁT. Angolul. A régi MSN-be a nevem (csak mondok vmit) Lillcsu volt. A profilomban is meg van adva egy név, a hivatalos, az legyen K Lilla. Na most: az új MSN-en (BETA), ahol eddig ki volt írva a Lillcsu, ott most a K Lilla van és akárhova megyek, mindenhol azt látom, a Lillcsut sehol nem is látom egyáltalán. Megkérdeztem az egyik MSN-es partnerem, azt mondta, neki a Lillcsut írja ki. (Amikor beszélek, nekem azt írja, hogy K Lilla üzenete:....) Én szeretném megváltoztatni a nevem, hogy a többiek ne Lillcsut lássanak, hanem mondjuk Lillust.
Amit írt a válaszoló, azt megtaláltam, de ott is csak a profilnevemet tudom megváltoztatni, tehát a K Lillát, de a Lillcsut nem.
Tehát ezt hogy kell? NEm tudom leírni egyszerűen, remélem érthető azért! :):)
Megcsináltam, de ott is csak a profilosat lehetett megváltoztatni.
Egyébként a kérdés lényegtelen, mert már be se tudok lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!