Amennyiben ez egy alaplapra integrált hálózati kártya, úgy kizárólag az alaplap gyártójának a honlapjáról letöltött meghajtóprogramot telepíts. Írd be a keresőbe az alaplapod pontos típusát és valószínűleg az első találat visz el az oldalára, ahol megtalálod a megfelelő meghajtóprogramokat.
2020. jún. 14. 00:30
2/9 anonim válasza:
A #1-es hozzászóló - egyébként remek - hozzászólását kiegészítve: esetleg a hardver gyártójának weboldalán érdemes körülnézni - Realtek PCIe Ethernet-vezérlő esetén:
a Realtek előbb említett oldalán egy kicsit frissebb (2020-06-02 dátumú) - a topiknyitó kérdésben található Sony-s meg még régebbi (2012-es).
2020. jún. 14. 01:00
5/9 anonim válasza:
Kipróbálhatod a Driver Booster programot is. Sok időt meglehet vele sprórolni és megbízható az is. Vagy én még ezt szoktam használni: [link]
A driver search mezőbe beírod a hardver azonosítót, amelyikhez drivert keresel és kiadja hozzá a megfelelő drivert. A hardverazonosítót az eszközkezelőbe tudod kimásolni az eszköz tulajdonságaiból.
2020. jún. 14. 09:32
6/9 anonim válasza:
Még az előbbi válaszomhoz hozzátennék annyit, hogy ezek akkor is nagyon hasznosak tudnak lenni, ha mondjuk Windows 7-et vagy XP-t szeretnél új gépre telepíteni és driverek nincsenek az oldalon hozzá, mert olyankor hiába mész fel a gyártó oldalára, ott nagy eséllyel csak Win10-es drivereket fogsz találni, ami nem azt jelenti, hogy nem létezik hozzá működőképes driver régebbi rendszerekhez is.
2020. jún. 14. 09:40
7/9 anonim válasza:
Hát én a Driver Booster-re kétszer vettem rá magam, hogy kipróbálom, szerencsére mindig friss rendszernél, mert mindig kellett az újratelepítés, közel sem mondanám megbízhatónak.
2020. jún. 14. 10:25
8/9 anonim válasza:
A Driver Boostert felejtsd el. Belinkelték az alaplap honlapját. Drivereket CSAK onnan töltünk le. Bármennyire nem tetszik is ez a lepontozóknak.
2020. jún. 14. 14:20
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Megnéztem az egyik pendrive-ot és arra már fel van másolva pár éve egy illesztőprogram, egyeztettem és az tökéletes, jelenleg is ez van a gépen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!