Photoshoppal kapcsolattban 1-2 kérdés, hogyan lehet elmenteni a képeket, stb?
File, Save As, itt pedig átállítod a képnek a típusát PSD/PDDről JPEG/JPGre...
Ha így nem megy, akkor Image, Flatten image, majd File, Save As, végül megint átállítod JPEG/JPGre, ha PSD/PDDre van állítva...
A kérdésed második felét pedig nem igazán értem :) Kifejtenéd egy picit bővebben??? :)
Szóval :D
Elkezdek photoshopban kiszínezni egy képet. Tételezzük fel egy házat és fölötte egy felhőt. A házat kisziínezem lilára, a felhőt pedig kékre. De miután kész vagyok ezzel, eszembe jut, hogy hopp elfelejtettem a ház egyik oldalát kiszínezni, és szükségem lenne ugyan arra a lila színre, mint a mit a ház többi részén használtam. És ugye pontosan ugyan olyat nemtudok beállítani, és valamilyen videóban láttam hogy van erre egy trükk hogy valami késszerű valamivel rákattintanak a színre és utánna olyan színnel tudnak tovább színezni. (az én esetemben, ha rákattintok vele a lilára, ugyan olyan lilával tudom kiszínezni a ház maradék részét.) Remélem mostmár érthetőbb voltam :DD :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!