PhotoShop CS2-t szeretném letölteni, teljes programot, mert a 30 naposat találom meg csak. +ha megszerzem a kodot akkor aktiválja, de telefonon is kéne aktiválni. Honnan töltsem le a teljes verziot? Vagy hogy oldjam meg a 30 napos dolgot?
Figyelt kérdés
*.*2010. júl. 31. 14:01
1/6 anonim válasza:
A 30 napos dolgot csak megvásárlással lehet megoldani.
2/6 anonim válasza:
csak fárasztod magad ezzel a bonyolult ,nehézkes programmal,ha nagy nehezen meg is szerzed használni szinte biztos ,hogy te sem fogod tudni,rengetegen befürödtek már vele,letöltötték de egyetlen egy képet sem tudtak vele megszerkeszteni
3/6 anonim válasza:
Ha már lopod, akkor mért nem a legújabbat (CS5)?
Egybként: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/6 anonim válasza:
Szerintem pont, hogy nem a legújjabat kéne, mert mindenki, aki egy picit ért a PShez, tudja, hogy a CS2 a legjobb, a többi az inkább No Comment...
És egyáltalán nem nehéz, és hűdebonyolult megoldani a problémádat, én még soha nem sültem fel vele ;)
Ha gondolod írj egy privit, és segítek ;)
5/6 anonim válasza:
Előzőnek: Nekem azért a content aware fill nagyon tetszik a CS5-ből, még ha a "profik" nem is használják.
6/6 anonim válasza:
Előzőnek: Válaszodra csak annyi, hogy nem azt mondtam, hogy a ,,profik" nem használják. Hanem, hogy a CS2 a legjobb.
Attól függetlenül a többiben is vannak hasznos és érdekes funkciók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!