1 Windows 7 Frissite'st hozza' lehet adni a Zone Alarm tüzfalhoz? (KB971033)
Reme'lem meglehet oldani valahogy :S
Nagyon idegesit ez a szutyok (KB971033) nem akarom hogy me'gegyszer letöltse a'llandoan letölti :S
(gondolom tudja'tok mi ez KB971033) :SS :@
A va'llaszokat elöre köszi
Ha't biztos nem fogom sööt Remove WAT!!!
de te'nyleg hogyan lehet megoldani?
hát nem tudom...
de nálam sosincs alapértelmezetten benne a letöltési listában! ezt a kiskaput meghagyta a microsoft, hogy bár fontos frissítésként minősíti, de nem tölti le alapértelmezetten, hacsak be nem teszed a pipát manuálisan!
hogy hozzá lehet e adni akármilyen tűzfalhoz is, őszintén szólva nem tudom! Épp azért, mert nálam sosem volt ebből gond! :)
Engem viszon folyton kise'rt ez a fos!
E's minden 2.-3. nap futtatom a Remove WAT programot :@
Más ötlet, de beválhat: Nekem legális a Win, de az Office nem (van OpenOffice is, de kellett az MS-é is, máshova). De mivel a Win7 ahhoz is tölt le frissítéseket (amíg nem volt az illegális Off, addig is szedett le a bétához), ezért beállítottam, hogy csak közölje, ha frissítés van, és én dönthessem el, melyik kell. Nagyon jó így, kb. két-három naponta kap a Windows Defender, de érdekes módon más frissítést most nem is ad ki az MS.
(Régebben egyébként átláthatatlanabb volt a teljesen automata frissítés, nem telepítette mindet, csak ott voltak a listán bepipálva. Minden nap kiírta, hogy új frissítések, még azon az egy héten is, amikor végig nem volt net.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!