Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » 1 Windows 7 Frissite'st...

1 Windows 7 Frissite'st hozza' lehet adni a Zone Alarm tüzfalhoz? (KB971033)

Figyelt kérdés

Reme'lem meglehet oldani valahogy :S

Nagyon idegesit ez a szutyok (KB971033) nem akarom hogy me'gegyszer letöltse a'llandoan letölti :S

(gondolom tudja'tok mi ez KB971033) :SS :@

A va'llaszokat elöre köszi

2010. júl. 30. 22:32
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
jah e's elrejtettem az updateben de me'gis letölti valahogy :@
2010. júl. 30. 22:34
 2/15 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj azzal a frissítéssel, nyugodtan telepítsed fel.
2010. júl. 30. 23:08
 3/15 A kérdező kommentje:

Ha't biztos nem fogom sööt Remove WAT!!!

de te'nyleg hogyan lehet megoldani?

2010. júl. 31. 13:59
 4/15 anonim ***** válasza:

hát nem tudom...

de nálam sosincs alapértelmezetten benne a letöltési listában! ezt a kiskaput meghagyta a microsoft, hogy bár fontos frissítésként minősíti, de nem tölti le alapértelmezetten, hacsak be nem teszed a pipát manuálisan!

hogy hozzá lehet e adni akármilyen tűzfalhoz is, őszintén szólva nem tudom! Épp azért, mert nálam sosem volt ebből gond! :)

2010. aug. 1. 19:55
 5/15 A kérdező kommentje:

Engem viszon folyton kise'rt ez a fos!

E's minden 2.-3. nap futtatom a Remove WAT programot :@

2010. aug. 1. 19:59
 6/15 anonim ***** válasza:
A frissítés képernyőn jobb klikk és ott van a letiltás parancs.
2010. aug. 1. 21:18
 7/15 anonim ***** válasza:

Más ötlet, de beválhat: Nekem legális a Win, de az Office nem (van OpenOffice is, de kellett az MS-é is, máshova). De mivel a Win7 ahhoz is tölt le frissítéseket (amíg nem volt az illegális Off, addig is szedett le a bétához), ezért beállítottam, hogy csak közölje, ha frissítés van, és én dönthessem el, melyik kell. Nagyon jó így, kb. két-három naponta kap a Windows Defender, de érdekes módon más frissítést most nem is ad ki az MS.

(Régebben egyébként átláthatatlanabb volt a teljesen automata frissítés, nem telepítette mindet, csak ott voltak a listán bepipálva. Minden nap kiírta, hogy új frissítések, még azon az egy héten is, amikor végig nem volt net.)

2010. aug. 1. 21:25
 8/15 anonim ***** válasza:
Én magam döntöm el, mi kell és mi nem (legális XP, MS Office nincs, OpenOffice van). Jelzik a neten, Internet Explorer8-al felmegyek a netre. Windows Update. ActiveX megkeresi a frissitéseket, Egyéni. Csak ezeket telepítheti, ennyi.
2010. aug. 1. 21:55
 9/15 anonim ***** válasza:
A Windows tűzfalat kivételek esetén használja a Windows, akkor is, ha más tűzfal az Alapértelmezett. Ezt be kell állítani. Viszont hajlamos egymást is blokkolni a Windows tűzfal és a külső (pl. ZoneAlarm).
2010. aug. 1. 22:06
 10/15 anonim ***** válasza:
Azannya!!! Ez a Windows7 EREDETISÉG ellenőrzője! [link]
2010. aug. 1. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!