Miért nem tudok frissíteni Macen?
Figyelt kérdés
7 éves MacBook Air- em van. Az elejétől fogva, volt vele egy gondom, méghozzá, hogy nem tudtam frissíteni dolgokat. ( A rendszert tudtam, csak az appokat nem) Mostmár odaig jutottunk, hogy nem enged belépni a Pages, Keynote, stb. alkalmazásokba, ezért megy az agyamra. Viszont az appstorra ha rámegyek, és ugye akarnék UPDATE-elni, nem tudok, mert nem enged bejelntkezni: Kidobja azt az ablakot, hogy bejelentkezés, de nem enged rákattintani az email-re (csak annyit ír ki, hogy dotiensk@....)a kódom engedni beírni, de hát mail nelkul nem sokra megyek vele. AZ elejetől fogva ez van. Kérlek segítsetek!2020. jún. 1. 22:10
1/3 anonim válasza:
be vagy jelentkezve egyáltalán?
mármint van appleid fiókod és be vagy jelentkezve?
hogyan tetted fel az alkalmazásokat anno?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, tudok plusz alkalmazásokat letölteni, de mikor az alap appokat akarom, akkor nem engedi beírni a mail címem. és most már nem nyitja meg az alapokat. -.-
2020. jún. 2. 07:37
3/3 anonim válasza:
hm... és amikor plusz alkalmazást töltesz le akkor kéri a jelszavadat? és ott be van írva az email címed?
és az "alap appokat" hogyan töltötted le?
Milyen az Apple ID-d - úgy értem melyik országba van regisztrálva?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!