Microsoft Teams tag hozzáadása privát csoporthoz?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy regisztráltam egy ingyenes Microsoft Teams fiókot, felvettem bele egy embert, létrehoztam egy privát csatornát, viszont nem tudom tagként felvenni bele, mert a listában nem jeleníti meg a nevét.
Próbáltam ugyanezt nyilvános csatornával, ott automatikusan hozzáadta, de ha kitöröltem, és újra fel akartam venni, ahogy elkezdtem írni a nevét, mutatta is a listában.
Mi lehet a probléma?
2020. máj. 27. 10:42
1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy azóta változott a szolgáltatás, de amikor én legutóbb a szutyok MS Teams-t használtam, akkor az csak intézményi regisztrációval engedte használni. Olyanokat lehet hozzáadni, akik ugyanabba a szervezetbe tartoznak. A Teams nem egy közösségi oldal, meg nem egy csevegőalkalmazás, hanem egy vállalati csoportmunka-szoftver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!