Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nyomonkövethető egy Excel...

Nyomonkövethető egy Excel vagy egyéb Office fájlon, hogy kik módosítottak rajta?

Figyelt kérdés

Pl. Józsi megszerkeszti, Tamás beleszerkeszt és utána átküldi Katalinnak.

Katalin tudni fog róla, hogy a fájlt Józsi és Tamás szerkesztette korábban? És ha Katalin beleír valamit, akkor visszafejthető lesz, hogy azt ő írta bele?

Pl. egy negyedik ember tudni fogja-e kiken ment át?/Mit ki írt?

2020. máj. 27. 00:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Annak idején az .xls fájlokba csak az utolsó szerkesztő került bele, de szerintem az .xlsx is így működik.
2020. máj. 27. 09:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Már csak azért sem feltétlenül, mert az Excelt olyan névvel telepíted fel, amilyennel akarod. :)

Wordben létezik korrektúra, ahol azért korlátozottan, de visszakereshető, hogy ki mit módosított, Excelnél nem tudom, hogy van-e ilyen, és most lusta vagyok átbootolni Linuxból Windowsba, hogy megnézzem. ;) De ha elérhető, az akkor is egy bizalmon alapuló rendszer, kellő elszántsággal átverhető.

2020. máj. 27. 11:54
 3/3 ALLAL ***** válasza:
100%
A legújabb excel verzióban lehetséges, hogy egy fájlt megosztasz, persze csak microsoft regisztráció után, majdha a többiek, akikkel megosztottad, tudnak bele írni, és neked, mint tulajdonosnak minden módodításukat megmutatja az excel, amiket karakterpontossággal vissza is tudsz vonni. Persze a szerkesztési jogosultságot is vissza tudod vonni.
2020. máj. 27. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!