Miért írja azt a Tinder, hogy nincs új ember a környéken?
Figyelt kérdés
Tegnap regisztráltam, 60km-es körzetben keresgélek és egyszer csak megnyitom az appot és ez az üzenet fogad, hogy nincs új ember a környéken.
Azóta mindig ezt írja. Ez az elmúlt 3-4 belépésemre vonatkozik és se kép se hang. Kicsit rossz érzéssel tölt el hogy nem tudom használni, lévén hogy még fizettem is az alkalmazásért 76 eurót 12 hónapra.
Valaki segítene?
Köszönöm
2020. máj. 25. 22:14
1/3 anonim válasza:
Képzeld haver, vettem egy tök jó pólót, igazából csak egy sima egyszerű póló, és az van ráírva, hogy balek. Csak tudnám, mi került rajta 25 ezerbe...
2/3 anonim válasza:
Hogyha elofizettel, akkor probald meg azt, hogy kicsit told el par km arreb a tartozkodasi helyedet, hatha ugy mar bedobja az embereket.
3/3 anonim válasza:
Valami hiba lehet az alkalmazásban, vagy tömegesen törölték magukat róla az emberek. Én évek óta használom és az utóbbi napokban feltűnt, hogy nagyon kevés embert dob fel. Konkrétan azelőtt naponta legalább 150-200 felhasználót húztam el úgy hogy a napi 100-as limitbe belefért a 40 km-en belüli 18-40 éves felhasználók körében. Ez a szám majd a tizedére csökkent az utóbbi napokban, szóval nem hinném, hogy egyedi probléma. Már én is meg akartam kérdezni, most őszintén szólva részben megnyugodtam, hogy nem csak nálam produkálja a "hibát", viszont nem tudom hol lehetne ezt jelezni a fejlesztőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!