Asus Gpu Tweak 2 programal bootoltam a gépet hogy jobb teljesítményt legyen játékozás közben , de kikapcsolt egy olyan funkciót amit visszaállítanék de hogy ?
Fent ahogy írtam a Asus Gpu Tweak 2 programal amivel lehet a videokártyát tuningolni , hűtését szabályozni meg ilyen hasonló dolgokat , de van egy olyan beállítási lehetősége hogy tudjak optimalizálni játék gyorsaságon , hogy töröljön futott alkalmazásokat , memóriát űritsen és stb.
3 optimalizált menüje van ami Visual effect - System sevice - System momory defragmentaiton és ha nyomok egy startot akkor kezdi el ezt a 3 funkciót optimalizálni de onnantól hogy ezt elvégezte kikapcsolat a Windows 10 ben egy olyan funkciót ami nekem kellene és nem tudom visszaállítani. Ha az egérrel a tálcán lévő ikonra pl internet Explorer vagy ha mondjuk 2 dukuntum lap meg van nyitva 1 nél tőbb lap nem lehet betekinteni , de ha csak 1 lap van megnyitva akkor belehet tekinteni , de hogy állítsam vissza ezt a funkciót hogy ha 1 nél tőbb lapot akkarok megnyitni újra belehessen tekinteni asztali mini változaban ?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!