Avast nevű virusitó magától feltelepitődött, valami Avast cleaner-el sikerült eltávolitani, de azóta inditásnál kérdezi, hogy melyik operációs rendszerről kapcsoljon be: Win 10 vagy Avast uninstall. Hogy lehet kivenni onnan az uninstallt ?
Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm.2020. máj. 24. 08:41
1/6 anonim válasza:
Heti szinten vannak itt Avastos kérdések. Egyszerűen nem értem, hogy miért erőltetitek ezt a szarhulladék "vírusírtót"!?
2/6 A kérdező kommentje:
Egy "xy" nevű játék telepitésénél rakta fel MAGÁTÓL. Nem én "erőltetem".
2020. máj. 24. 10:04
3/6 anonim válasza:
Az "xy" nevű játék telepítésénél EGÉSZEN BIZTOSAN ki lehetett volna pipálni az Avast feltelepítésének lehetőségét.
4/6 anonim válasza:
Magától nem települt, csak valszleg figyelmetlen voltál és be volt jelölve a telepítésnél, hogy ezt is rakja fel.
Amúgy meg az avast cleaner volt valami malware, amit felraktál, ahelyett, hogy szimplán uninstalláltad volna az Avastot.
5/6 anonim válasza:
Nem magától rakja fel,hanem te engedélyezed telepítéskor, hogy ez is települjön. Figyelni kell, hogy manual install legyen, tehát ne az egygombos. És figyelni kell, hogy nem ehyezel bele semmibe, ami nem szükséges a program telepítéséhez.
6/6 Thegolioli válasza:
az avast vírusítóval csak egy probléma van,az hogy nem írtja a vírust,mert akkor már réf nem lenne korona ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!