Hogy lehet egy fájlt megtalálni másolásnál? több lenn
Mivel másoltad?
Ha sima Win, akkor ugyanúgy húzz át minden fájlt és ha felülírást kérdez, mondj nemet.
Total Commanderrel lehet FTP-n keresztül, de akár LAN-on keresztül is fájlt másolni 1 készülékre.
SambaDroid nevű programmal tudsz Win hálózatot létesíteni a készüléken, így a számítógépről akár mint egy meghajtó láthatod a készülék tartalmát és úgy már szintén Total Commanderrel az egyik oldalra kirakod az eredeti forrást, a másik oldalra kirakod a készülék könyvtárát, majd megkeresed a főmenüben az összehasonlítást és ki fogja jelölni azokat, amik hiányoznak. Ha rossz fülön voltál, akkor pont azokat fogja kijelölni, amik azonosak, ilyenkor egy * gombbal meg tudod fordítani a kijelölést... majd F5 és ENTER és már másolja is csak a kimaradt fájlokat.
üdv! próbáltam mindet áthuzni aztán felülírásnál nemre mentem, de nem történt semmi, a fennmaradó fájlt nem tette át. Lehet az, hogy az a fájl sérült, és azért nem teszi át?
Valamint megcsináltam amit a total commanderbe mondtál, hogy kijelöltem a fájlokat, aztán összehasonlítás, de ott csak a tartalmat hasonlítja össze, és vmi 15 darabot talált, na ez már eleve nem jó, mert 1 kell csak
TC-ben: Kijelölés-Mappák összehasonlítása
Te valószínűleg a fájl összehasonlítást választottad.
Elképzelhető több ok, amiért nem másolható:
1. A tár megtelt (valamennyit fenntart a rendszernek)
2. A fájlrendszer korlátai miatt az adott könyvtárban elérted a maximumot
3. A fájl neve ismeretlen karaktert tartalmaz (pl. cirill, kérdőjel, stb.)
Kösz! időközben már megtaláltam, manuálisan lecsekkoltam minden sor végét, és amelyiktől más ábra volt, ott megtaláltam egy fájlt, amit átneveztem, és igy már rámásolta...
Viszont kipróbáltam a tc-s mappás összehasonlítást is, és működik, mert ami hasonló adott mappában, azt kipirosozza a másik mappában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!