Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ezek az anyagok milyen program...

Ezek az anyagok milyen program(okk)al készültek?

Figyelt kérdés

Szeretném megtudni, hogy ezek az anyagok vajon milyen szerkesztőprogrammal készülhettek.

[link]

[link]

Köszönöm szépen, ha tudtok segíteni!

2020. máj. 21. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyesmi vonalábrákat vektorgrafikus képszerkesztőprogrammal alkotnék meg - ilyen például a teljesen ingyenes, nyílt forrású (szabadon elérhető az a forráskód, amiben a szoftvert írták), multiplatform (Windows, Linux, MacOSX) Inkscape:

[link]

elérhető hozzá ingyenes, magyar nyelvű tankönyv:

[link]

2020. máj. 21. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
Adobe Illustrator
2020. máj. 21. 22:40
 3/5 tabaki ***** válasza:
100%

Az Illustrator csakugyan valószínűsíthető, mint professzionális eszköz, de az Inkscape tökéletesen elegendő. Itt is van egy alkalmas program, amelynek az online változata (regisztráció után) ingyenes:

[link]

...de a magam részéről én is az Inkscape mellett teszem le a voksomat. Teljesen ingyenes, egyszerű, és hosszú idő után éppen mostanában jött ki a friss verzió, egy halom remek újítással. Elvileg magyarul is tudnia kéne, ezt én a linuxos portable-változatban ugyan nem tapasztalom, de remélhetőleg nálad működik majd.

2020. máj. 22. 00:53
 4/5 tabaki ***** válasza:
2020. máj. 22. 03:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettetek! Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. máj. 22. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!