Hogyan érhetem el azt , hogy be is töltse a böngésző a weboldalamat?
Most nem azért, de ugye a kulcsszavakat csak úgy odadobáltad, és nem gondolod komolyan, hogy te hivatásos webfejlesztő vagy? Mert ha igen, akkor gyorsan válts munkát...
A kérdéseidből kitűnik, hogy alapvető dolgokkal sem vagy tisztában, és ami talán nagyobb probléma, hogy nem tudsz egy informatikai rendszerben minimális szinten sem tájékozódni.
Nem fogsz itt olyan választ kapni, hogy "kattints balról a negyedik ikonra, nyomd le a B betűt, és kattints tőle 5,3 centivel jobbra, és működni fog". Mert ez nem így megy. Nem ismerem az általad említett szolgáltatót, de én még nem találkoztam olyannal, ahol ne lett volna érthetően leírva, hogy mit hol kell elhelyezned. Illetve de, egy olyannal találkoztam, ahol még az FTP-szerver címét is nehéz volt kideríteni, de az ilyeneket rögvest ott is kell hagyni. Tessék az oldal ismeretetőit, help-jét elolvasni, és aszerint cselekedni! Vagy ha nem megy, akkor írj az ügyfélszolgálatuknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!