Molnar6535 kérdése:
Csak nekem ad az Epic game LAuncher Fekete képet?
Figyelt kérdés
Vmeik nap fel akartam menni Gta-ni és fekete képet ad a laucher A játékot én megvettem még anno és csak az érdekelne hogy másnoknak is van e ilyen problémája. Azt biztosra tudom hogy a szerverek terhelése miatt de érdekelne hogy csak engem szopat a laucher mert a barátaimnak semmi gondjuk nincs a laucherrel2020. máj. 18. 11:35
1/1 anonim válasza:
Nekem rendesen betölt. Ha végigpróbálod a következőket, akkor talán az egyik megoldja a problémát.
-indítsd újra a géped, aztán nyisd meg a launchert
-ha nem működik ellenőrizd az internetkapcsolatodat, ha nem csatlakozik internethez, csatlakoztasd ha így se működik indítsd újra a routert vagy húzd és újra dugd be az ethernet kábelt.
-ha ezek közül semelyik nem működik, akkor nyomd le a következő billentyűzetkombinációt: ctrl + alt + delete és válaszd ki a feladatkezelőt. a listából keresd ki az epic games launchert kattints rá majd jobb alsó sarokban klikk a feladat befejezése gombra
Írd meg ha sikerült (vagy ha nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!