Megéri még elkezdeni a world of warcrafot?
Figyelt kérdés
Eddig mindig tört szervereken játszottam kisebb nagyobb kihagyásokkal, de mindíg szerettem volna eredetizni. Most már tudnám állni a havidíjat, az érdekelne hogy sokan játszanak-e még a játékkal, valamint melyik realmon van a legtöbb magyar? Nem classic wow, hanem retail.2020. máj. 18. 00:15
1/9 anonim válasza:
Ha nem birod ki az uu kiegeszitoig, akkor igen. Ragna hirda, silvermoon/arathor (de inkabb silvermoon) Alli.
2/9 anonim válasza:
Én úgy játszok eredetin, hogy Classicot is tolom, és a Battle for Azeroth-al is, felváltva.
Míg be nem jön a Shadowlands, inkább a Classicon játszok, és egész jó. Nagyon sokan játszanak ezekkel.
3/9 anonim válasza:
én játszom retailen is és vanillán is. Alli oldalon. Ragnaroson, Arathoron sok a magyar.
4/9 anonim válasza:
Hogyha ragnára mennél, akkor semmiképp se alliba. Vannak ott is magyarok, de realmon a két frakció aránya kb. 90% - 10% a horda javára.
5/9 anonim válasza:
Utolsó, több mint 8 éve játszom Ragnaroson Alliance oldalon. Te mégis miféle hetet havat hordasz itt ossze? XD Allisként azonnal behiv egy dungeon vagy battleground, amig egy hordásnak legalább 7-15 perceket kell várnia egy behívásra.
De hogy ne csak a szám járjon tessék itt van egy hivatalos blizzard link. Last updated 01.06.2020
realm population
Alliance: 3 377
Horde: 36 447
6/9 anonim válasza:
Oppsz ne haragudj, teljesen félreolvastam. My bad x( Viszont talán pont ezért mégis jó lenne, ha több ember jonne az alliba, hogy kicsit erositsuk a gyengébb oldalt :)
9/9 anonim válasza:
#8-as, én is hasonlóképpen szoktam beégetni magamat, szóval nem gáz xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!