Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hitman 2, ez most a Gold...

Hitman 2, ez most a Gold Edition, vagy ez itt mi? (több lent)

Figyelt kérdés

Na szóval, PS4ről van szó, van a Hitman 2 és én szeretném a Gold Editiont,, vagyis azt amiben az összes küldetés benne van. Találtam 2 boltot. Konzolokszervize és konzolvilág.

Konzolokszervizén: 9.490 Ft+egyéb költségek

Konzolvilágon 24 999 Ft+egyéb költségek

Ez most akkor mi?? Konzolvilágon miért ilyen drága? konzolokszervizén meg nagyon olcsó?

Lehet hogy hülye vagyok és valamit félreértelmeztem, de nekem az a lényeg hogy az összes küldetés benne legyen. Kérlek olyanok válaszoljanak akik tapasztaltak ebben, köszönöm:)

konzolvilág: [link]

konzolokszervize: [link]

2020. máj. 17. 22:29
 1/3 A kérdező kommentje:
Most néztem meg, hogy a konzolvilágnál már nincs is raktáron, de még mindig érdekel hogy a konzolokszervizén lévő játék tartalmazza e az összes küldetést és hogy nem e átverés e 10 ezer forintért.
2020. máj. 18. 11:32
 2/3 anonim válasza:
Kétlem, hogy átverés lenne . Én úgy vettem észre ,hogy Konzolvilágon eléggé túl árazottak a játékok
2020. máj. 23. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:

általában úgy szokott működni, hogy addig foglalkoznak egy termék árának naprakészen tartásával, amíg van belőle készlet és el is akarják adni.

hiszen, ha már elfogyott és nem is akarják árulni, akkor teljesen mindegy, mennyi az ára, nem fordítanak rá időt, hogy karban tartsák, mert csak az idő menne vele. ezért a legtöbb webshopban az utolsó ára marad meg, amennyiért valamikor eladták.

ahol még van belőle készlet (pl. mert nem vitte már senki és ezért le kellett árazniuk, vagy olyan jó áron kapták meg a gyártótól később, hogy azért újra érdemes volt árulniuk), ott meg lejjebb megy idővel az ára és mivel van belőle készlet, érdemes azt naprakészen is tartani.

2020. nov. 13. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!