Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem jön a megerősÍtő...

Miért nem jön a megerősÍtő kódom a rocksat gamestől?

Figyelt kérdés
Szóval az történt, hogy létrehoztam a saját fiókom minden rendben ment emailom helyesen adtam meg és aztán semmi nem történik mindenhol megnéztem az emailben sehol nincs. Nem jött az üzenet aminek meg kéne érkeznie. Azt Írják, hogy ők elküldték de nagyon nem és nem értem mi lehet a gond. (Csak értelmes választ szeretnék kapni aki ért is hozzá és nem csak mondja) a supportnak Írtam lefoss@k mit Írtam nekik.

#játék #GTA 5 #Rockstar #Forza Horizon #Játékok Bus simulator
2020. máj. 15. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
82%
Mert hirtelen világszerte ingyé adják a GTA 5-öt, és most játékosok milliói cuppantak rá egyszerre, amit a rendszer nem tud elviselni.
2020. máj. 15. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, velem is hasonló történt, gondolom Epic-ről szedted le ingyenesen. Én úgy oldottam meg, hogy a Social Club honlapján az E-mail beállításokban újra elküldtem a megerősítő kódot. Ha még így se működik, ezt a gombot nyomd meg sokszor, nekem így sikerült.
2020. máj. 16. 21:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Fura hogy az elfelejtett jeszó megy, a megerősítő nem...

tesónak is ez a gondja, új account, nekem szerencsére több éve megvan... :)

2020. máj. 17. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!