Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program, amivel...

Van olyan program, amivel ellenőrizni lehet a netről letöltött videók minőségét?

Figyelt kérdés
Többször előfordult, hogy a letöltött videó a TV-n pendrive-ról való lejátszáskor vagy "érvénytelen fájl" üzenetet kaptam vagy a lejátszás menet közben elakadt. Ezeket a hibákat laptopon nem tapasztaltam.

2020. máj. 15. 01:04
 1/2 anonim válasza:
100%

Mivel töltöd le? Ha laptopon le tudtad játszani, akkor valószínűleg a kódolással volt a gond, ugyanis a TV-k nem tudnak annyi különböző formátumot lejátszani, mint a számítógépes lejátszóprogramok. Az, hogy AVI vagy MP4 az a konténerformátum, azon belül különféle kódolások lehetségesek.

Ami még eszembe jutott, hogy nem jött le teljesen a fájl, ezért kérdeztem, hogy mivel töltötted le, mert be tudod állítani (ha alapértelmezetten nem így van), hogy amíg 100%-ban nem töltődik le a fájl, addig ne nevezze át a kiterjesztést.

Számítógépes lejátszók gyakran elboldogulnak részlegesen letöltött fájlokkal is, a TV-s lejátszó lehetséges, hogy kényesebb az ilyen hibákra.

2020. máj. 15. 03:37
 2/2 A kérdező kommentje:

A böngészőbe (Chrome) telepített kiegészítővel (többet is használok) szoktam letölteni a filmeket.

[link]

[link]

[link]

"Ami még eszembe jutott, hogy nem jött le teljesen a fájl, ezért kérdeztem, hogy mivel töltötted le, mert be tudod állítani (ha alapértelmezetten nem így van), hogy amíg 100%-ban nem töltődik le a fájl, addig ne nevezze át a kiterjesztést." Hogyan lehet beállítani az átnevezés letiltást?

2020. máj. 16. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!