Ennek az asztal témának mi a neve? És honnan lehetne letölteni?
2010. júl. 29. 15:18
11/20 A kérdező kommentje:
Na sikerült beállítani a témát letöltöttem amit mondtál elindítottam a x86ost ott rámentem patcherre után újraindult. Beállítottam a témát csak az a baj h a kurzor nem változott át nem olyan h forog 2 fogaskerék hanem olyan mint a sima windows alapnál témánál homok óra van.
2010. júl. 30. 11:32
12/20 anonim válasza:
Azis egy külön csomag mindjárt feltöltöm!
13/20 A kérdező kommentje:
meg úgy minden kurzort mutatót h kell átállítani Elementre?
Nézztem a Cursors mappába h milyenek csak ott nem tudom h kell átállítani..:D
2010. júl. 30. 11:35
14/20 A kérdező kommentje:
köszönöm^^
2010. júl. 30. 11:36
15/20 anonim válasza:
Rapid:
Hotfile:
A komplett Cursors mappát másold a C:\Windows-ba de előtte javaslon mentsd ki valahová az eredetit hátha ezt megunod.
Ha ezis megvan akkor vezérlőpult>egér>és a második fül. Itt tudod megadni melyik mi legyen.(A vezérlőpultot tedd klasszikus módba ha nem találsz egeret).
* Automatikusan eltávolított tartalom.
16/20 A kérdező kommentje:
Oda másoljam ahova másoltam a témát vagy csak simán ahogy írtad C:\Windows-ba? :D
2010. júl. 30. 11:47
17/20 anonim válasza:
Csak simán a Windows mappába a Cursorst.Gondolom majd a win megkérdezi hogy felül e írod ezért ajánlom a mentést. :)
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm sikerült! :D
Átállítottam egyesével minden mutatót, csak az utolsót a Hivatkozás kiválasztására nem találtam olyan kéz jelet az Elementbe nincs olyan!? :D
2010. júl. 30. 12:02
19/20 anonim válasza:
Sajnos azt még a készítő is elfelejtette hogy hivatkozás is van. =D
20/20 A kérdező kommentje:
Akk oké. Nagyon szépen köszönöm mindent!(L)
2010. júl. 30. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!