Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » PC irányítása mobilon keresztü...

PC irányítása mobilon keresztül gprs-el. Mivel?

Figyelt kérdés
Adott a mobil és a gép, a mobilon javás progi kell hogy legyen. Én oylan programot keresek pc re és mobilra egyaránt, amivel látom amit a gépen látni, és irányítani is tudom. Én kipróbáltam ezt a JM2PC-t de annyira nem jött be, igaz látni midnent csak kicsit olyan vontatott meg nehézkes rajta akármit is csinálni. A kapcsolat GPRS en alapulna, ha tudtok valami jó progit akkor várom die őket.
2010. júl. 29. 12:57
 1/4 anonim ***** válasza:

és a PC-be honnan veszel GPRS adó/vevőt? Ja, biztos van az elektronikai boltban 15 ezerért, de az csak maga egy chip, további alkatrészeket kell hozzá forrasztgatnod.

Nem egyszerűbb Wifivel vagy bluetoothal, aranyom?

2010. júl. 29. 13:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Félreértettél, "aranyom" :)

a telefonban van GPRS, a gépen meg INTERNET.

Ha így érthetőbb :)

amúgy Wi-Fin lesz, a progrma ugy se tudja hogy Wi-Fi vagy GPRS, azért irtam GPRS-t mert csa arra van program. Bluetooth adapterem nincs, ezért akarom így.

2010. júl. 29. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
GPRS mellékesen piszkosul lassú.
2010. aug. 8. 16:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Valaki elolvasná a kérdésemet normálisan? :) WIFI-n lenne. A telefonban is van WiFi meg a routerben is. Ebben mit nem lehet megérteni? :D:D:D

azért mondtam hogy GPRS mert nincs kifejezetten WIFI-n keresztül gépet irányító progi telóra, csak GPRS-es.

2010. aug. 12. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!