Miért dobál ki folyton a Rainbow Six Siege?
Ha egyedül indítom a játékot tökéletesen megy, terrorist hunt is. Amint discordon beszélek a haverokkal és szeretnénk játszani egyszerűen kidob miután ki van választva az operátor és indulna a játék. Hibaüzenet nincs, csak összeomlik és tudok küldeni egy jelentést az összeomlásról. Próbáltam Uplay-t rendszergazdaként futtatni, kikapcsolni a háttérben futó alkalmazásokat, discort overlay-t kikapcsolni, de semmi. Próbáltam böngészőből a discordot, úgy sem működött, sőt, amikor kidob akkor általában lefagy a discord, ha böngészőben nyitom meg akkor meg lefagy maga a weboldal. Találkozott már valaki ilyennel?
i5 9100F, rx 580 8gb, 8 gb ddr4 2400Mhz, msi h310m pro-vdh plus, rendszer ssd-n van, játék sshd-n, ha ezt számítana valamit is
Kipróbáltuk, hogy én hívom őket, akkor is kidobott engem.
Bezártam a discordot, akkor olyan 5 kört tudtam menni, majd ismét kezdett kidobálni. Ekkor újratelepítettem mindent, Uplayt, Steamet, Discordot, Sieget. Egy két kört mentem, tökéletesen működött, elindítottam a discordot, még mindig működött, majd ismét egy két kört lejátszottam és jött a hiba.
Ezúttal van hibaüzenet is: UplayCrashReporter.exe Initialization Error 1
Kép róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!