Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lett a böngészőkkel?

Mi lett a böngészőkkel?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre az utóbbi időkben, hogy a böngészők elkezdték zabálni valami brutálisan a RAM-ot. Nemrég hallottam, hogy a Mozilla is megkezdte ezt a hagyományt.

Kérdésem lenne, hogy rajtam kívül még észrevette ezt? Nem tudja valaki, hogy lehetne kiküszöbölni, hogy 2 lap után már ne 300-400 MB-t RAM-okat egyen a böngésző?

Az utolsó kérdésem, hogy ezek után, ki melyik böngészőt használja és ki mit ajánl? Én használok, Operát, Firefox-ot meg Edge-t. Chrome-ot már ritkábban.

2020. máj. 8. 21:49
 1/3 A kérdező kommentje:
*Rajtam kívül még valaki észrevette ezt?
2020. máj. 8. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért 3-400MB-ot én nem neveznék zabálásnak, főleg hogy minden lap külön folyamatot kap, és ma már igencsak ajánlott a 4GB RAM általános felhasználás esetén. Ráadásul a RAM azért van, hogy használják a programok, nem pedig azért, hogy üresen pangjon.
2020. máj. 8. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem valami raktár, ahol a szemét böngésző elfoglalja a helyet a többi program elöl, és ha meg van nyitva 20 oldal, lefagy az egész... Neked nem kell foglalkoznod ezzel amíg jól működik a rendszer. Az csak jó, ha előre betölti neked amit gyakran használsz, nem? Most álljon parlagon?
2020. máj. 9. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!