Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows aktiválás nélkül...

Windows aktiválás nélkül lehet originem?

Figyelt kérdés
Vettünk egy új laptopot amire egy olyan Windows van téve ami egy másik gépünkön már rajta van és ezen az új gépen is,csak nincs aktiválva mert nem engedi. Megpróbáltam letölteni az origint,de azt írja ki,hogy error. Lehetséges,ha megveszem a Windows 10-et rendes áron akkor az origin is menni fog?

2020. máj. 5. 16:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen béna vagyok és nem értek a gépekhez, de egyáltalán nem felesleges az olyanoknak mint én az internet..
2020. máj. 5. 16:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: ahelyett, hogy gúnyolódnál azon,hogy milyen szar vagyok,amit mellesleg tudok ,válaszozhatnál a kérdésre ami egyszerű igen vagy nem
2020. máj. 5. 17:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Miután feltételezted rólam, hogy direkt linkelek bármit, ami kárt okozhat neked, azt csinálsz amit akarsz, teszek rá magasról.
2020. máj. 5. 17:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat,hogy rosszat feltételeztem rólad, köszönöm mégegyszer a linket.
2020. máj. 5. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!