Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a fenét csinál a Windows...

Mi a fenét csinál a Windows 10 amikor teljesen blokkolja a gépemet?

Figyelt kérdés

Meg az eszközkezelőt sem tudom megnyitni olyankor, egyetlen opció kikapcsolni a gépet, viszont újraindítás után ott folytatja ahol abbahagyta.

Ez a telemetria amit nem lehet letiltani? Vagy esetleg valami más?

Sajnos meg sem tudom nézni hogy milyen folyamat eszi az erőforrásokat annyira be van lassulva, hogy semmit nem tudok megnyitni

2020. máj. 1. 23:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

HDD-d van gondolom.

Nézd meg HDSentinellel, de ha hibátlan is, akkor is érdemes lehet gondolkozni egy SSD beszerzésében.

2020. máj. 1. 23:59
 2/6 A kérdező kommentje:

1

Egyébként jól működik HDD-vel is viszont úgy hetente 1–2-szer ezt csinálja egy fél órát egy órát.

Mit kellene letiltanom vajon? Mert tuti valamit csinál a windows. Vagy adatokat küld a Microsoftnak vagy hasonló

2020. máj. 2. 00:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Csak tippelek, de lehet, hogy az automatikus karbantartás miatt van.

[link]

2020. máj. 2. 06:44
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
Ezt csak a Micro$oftnál tudják, vagy még ott sem. A win10 a valaha volt legszemetebb oprendszer, ez egy hibája a rengeteg közül.
2020. máj. 2. 08:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Na szóval belenéztem az Event Viewerbe és tegnap este 1 órán át amikoris a gépen használhatatlan volt a Microsoft Windows security auditing jelenik meg úgy 100-szor.

Miért felelős ez a folyamat?

Remélem nem hacker támadás ért :)

2020. máj. 2. 13:29
 6/6 MolotovPunk ***** válasza:
4-es válaszoló jól írja,sajnos a Win10 eddig a windowsok között a legrosszabb rendszer.A legtöbb gond általában a frissítések után jön elő.
2020. máj. 3. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!