Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sony Vegas Pro 13-ban renderel...

Sony Vegas Pro 13-ban renderelési probléma?

Figyelt kérdés
Instagramra csináltam egy szerkesztett videót. A programban teljesen jó a videó, tényleg hibátlan. Amikor le renderelem viszont már nem olyan jó, mert elcsúszik a kép. Például rá közelítek a programban egy képre, akkor renderelés után el tolja oldalra. El tolja a videót. Néha meg elkezd villogni a kép. Remélem értitek mi a problémám. Kérem valaki segítsen, mert egész nap ezzel kínlódtam.

2020. máj. 1. 19:04
 1/3 Mr. V. ***** válasza:
100%
Próbáld meg más formátumba menteni, ha úgy jó, akkor telepítsd újra a programot. Ha úgy sem jó, akkor valamit te rontasz el. Bár ha preview ablakban hibátlan, akkor nem tudom mi lehet. Esetleg próbáld meg a 15-ös verziót (portable változatban) és ha az megoldja, cseréld le.
2020. máj. 1. 21:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Már rá jöttem, hogy pontosa mi a bajom, de még mindig nem tudtam megoldani. Nekem a sony vegasomban van Sapphire plugin. Általában csak akkor renderel rosszul a program ha használom a pluginokat.
2020. máj. 1. 22:05
 3/3 Mr. V. ***** válasza:
100%
Akkor nem lehet, hogy a plugin hibás? (pl. feltört, de emiatt hibásan működik)
2020. máj. 2. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!