Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudtok olyan programot ami...

Tudtok olyan programot ami egyidőben képet és hangot is rögzít a számítógép képernyőjéről?

Figyelt kérdés
2020. máj. 1. 17:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

a képernyőről nem tud hangot rögzíteni, a képernyő képet ad..

Mivel a kérdésed értelmetlen, mert nem tudjuk milyen hangot szeretnél rögzíteni, és azt sem hogy mire használnád pl prezentáció vagy játék etc. Az is fontos hogy milyen gépről beszélünk pontosan.

Keresgélj, van sok leírás hogy melyik mit tud:

[link]

2020. máj. 1. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
OBS studio
2020. máj. 1. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

OBS Studio:

[link]

hangnál arra kell ügyelni, hogy a hangrögzítő eszköz a számítógép hangját vegy. Ehhez

1. Jobb egérgombbal a hangerő / hangszóró ikonra

2. A megjelenő helyi menüből kiválasztod a Felvételi eszközök lehetőséget

3. A felvétel fülön levő listában keress olyat, hogy Sztereó keverő (vagy valami hasonló) - azt engedélyezd és válaszd ki alapértelmezett eszközként.

Ha nem jelenne meg, akkor jobb klikk a listán és válaszd a Letiltott eszközök megjelenítését.

[link]

2020. máj. 1. 18:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat a pontatlan megfogalmazásért!Arról lenne szó hogy a 1,5 éves kislányom egy gyerekműsort néz,azt szeretném felvenni,letölteni,de nem tudom hogy milyen formátum.Próbáltam letöltőprogikkal,de nem ismerték fel.Ezért gondoltam hogy lejátszás közben venném fel
2020. máj. 1. 19:29
 5/5 anonim ***** válasza:

"egy gyerekműsort néz,azt szeretném felvenni,letölteni"

Ha letölteni kéne: melyik oldalról?

2020. máj. 1. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!