Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem tudtok ajánlani valami...

Nem tudtok ajánlani valami videóvágó programot?

Figyelt kérdés
Hosszú videóból szeretnék egy rövidebbet készíteni, tehát nem csak részeket akarok kivágni, hanem össze is akarom őket rakni! Köszönöm a segítséget!
2010. júl. 28. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a Pinnacle Studio 14-et használom, kifejezetten HD támogatással van. Magyar. Úgyhogy, amit nem tok azt is kiírja, hogy mi.
2010. júl. 28. 15:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. júl. 28. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Ulead Video Studio
2010. júl. 28. 15:55
 4/6 anonim válasza:
Ha nagyon érdekel a téma, és érted az angolt, akkor ajánlom neked az Adobe After Effects CS4, vagy CS5-t, mert, igaz, nehéz használni, de Hollywoodban is használják az Adobe Premire Pro mellett (persze önmagában is egy nagyon jó program!)... Ingyen Tutorial videókat tudsz ezeken az oldalakon hozzá nézni: [link] vagy [link] oldalon! Én is ezt használom! Jó szerkesztgetést! :D
2010. júl. 28. 16:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2010. júl. 28. 21:56
 6/6 anonim válasza:

Windows Movie Makerrel is lehet videót vágni, csak arra kell kattintani, hogy felosztás, és vágja.

Ha Vistád van az tökéletes, de azt hiszem a win7-ben nincs, az xp-t nem tudom. Remélem segíthettem.

2011. febr. 16. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!