Használsz Tüzfal programot?
Figyelt kérdés
Ha igen mit?
Ha nem miért?
2010. júl. 28. 14:07
1/9 anonim válasza:
Igen, mert így kisebb az esélye, hogy vírust szedek be.
2/9 anonim válasza:
Igen, hasonló okból, mint az első.
3/9 anonim válasza:
Windows 7 beépítettje. Nem tudnám beállítani a többit, mert szőke ugyan nem vagyok, de lány igen. :)
4/9 A kérdező kommentje:
oke ,de ugy tudom a Win tüzfal nyomorek!
es ti ott ketten melyiket hasznaljatok?
2010. júl. 28. 14:25
5/9 anonim válasza:
Én nem használom de sokan ajánlották már...azért nem használom mert amióta nincs vírusírtó a gépen azóta nem jött szerelő a házba azelőtt meg minden 2.-3. hónapba. Már 1,5 éve vagyok nélküle:D
6/9 anonim válasza:
Én már vagy 2 éve nem használok tűzfalat...(persze a windowsba beépített megy) Nem szükséges. Nem kell megnyitni mindenféle hírdetést meg linket és akkor nem nagyon lesz vírusod.
7/9 anonim válasza:
Mikor egy szem vírusirtót használtam védelemnek, rosszabb volt, mint mikor semmit. Akkor legalább nem lassította semmi a gépet, és nem riasztott semmi egy nap akár 23-szor. Tehát kell tűzfal (a Win7-é állítólag már ér valamit, és nagyon remélem), meg egyéb on-demand cuccok.
8/9 anonim válasza:
Első vagyok Comodo-t használok. Nagyon jó kis tűzfal. Szinte semmi nem indulhat el az engedélyem nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!