Miért hallom magam vissza FL studioban?
Figyelt kérdés
Füles be van dugva.. Ha megnyitok egy régebbi doksit akkor mindent vissza hallok. De nem is akarom hogy menjen a mikrofon.2020. ápr. 26. 11:29
2/9 anonim válasza:
A keverőben biztos meg van nyitva egy REC sáv. Nekem is ez volt a baj.
3/9 A kérdező kommentje:
kösz majd megnézem. esetleg hogy tudom kikapcsolni? most így látatlanba kérdezem.
2020. máj. 13. 21:37
4/9 anonim válasza:
5/9 Zénevű válasza:
Nem írtad, hogy melyik FL verzió, de menj végig a keverő sávjain egyenként és ellenőrizd, hogy nincs-e aktiválva valamelyiken a mikrofon bemeneted. Jobbra fent egy kis lenyílóban. Alapból "None", nincs kiválasztva semmilyen input.
6/9 A kérdező kommentje:
Fl 12.. most megpróbálom amit mondtatok. Lehet jó lesz
2020. máj. 23. 13:18
7/9 A kérdező kommentje:
Igen. megvan. Köszi a válaszokat. tényleg a keverőben volt a gond. töröltem, és még fönt a none-ra is kellet nyomnom ahogy mondtátok.
2020. máj. 23. 13:21
8/9 A kérdező kommentje:
Bár gondolom csak a sima none, is megoldotta volna. Ha másnak is ez lenne a gondja.
2020. máj. 23. 13:22
9/9 anonim válasza:
Mondom skizofrén vagy, keress fel egy pszichiátert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!