Más operációs rendszernél miért nem tudok belépni a freemail-es fiókomba?
Történt egy fejlesztés XP-ről WIN10-re.
A freemail-es email címemet nem tudom használni mióta win10 van fent.
A felhasználói név + jelszó biztosan jól van megadva.
Tapasztalatok ?
Milyen hibaüzenetet kapsz?
Milyen felületen keresztül próbálsz belépni?
Webes felületen? Ez esetben milyen böngészőt (Internet Explorer, Edge, Firefox, Chrome, Opera) használsz?
Levelezőkliensen keresztül? Ez esetben milyen levelezőklienset (a Windoows 10 beépített levelező alkalmazása, Outlook, Thunderbird) használsz, milyen beállításokkal (POP3, IMAP, SMTP-szerverek címe, portjai)?
A belépés Edge-n keresztül.
Hibás név vagy jelszó a hibaüzenet.
A freemail-nél tudok protokollt állítani ?
Eddig ilyenre nem figyeltem, de mi értelme lenne ?
A freemail alapból egy webmail-os felület.
Más böngészővel - Mozilla Firefox, Google Chrome/Chromium, Opera - mi a helyzet?
Legutoljára mikor voltál belépve?
"A freemail alapból egy webmail-os felület."
Levelezőkliensből - Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird - is elérhető. Ez esetben a levelezőkliensben be kell állítani a POP3/IMAP/SMTP szerverek elérhetőségét, a felhasználónevet és a jelszót.
Azzal tisztában vagyok, ha a gépen levő levelezőbe rántom le a leveleket, akkor be kell állítani a protokollt, de mondjuk azt nem tudtam, hogy a freemail-ből is ezt meg tudom tenni.
Csak Edge lett eddig próbálva, de felkerül majd a Firefox, csak még nem volt időm vele foglalkozni. Egyelőre az Edge-vel is ismerkedik saját kérésére.
Voltaképp nem a saját gépemről van szó, hanem egy 60 év feletti "páciens" gépéről.
Még a WIN10 betanulási időszaka tart nála, úgyhogy csak lassan haladok a gép testre szabásával.
A webes freemail-t már ismeri valamennyire, nem zavarnám össze egy Thunderbirddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!