Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudom kikapcsolni az...

Hogy tudom kikapcsolni az ultra fast bootot?

Figyelt kérdés

Adott egy B450 Aorus M lap.

Biosban bekapcsoltam az ultra fast bootot.

Hátránya, hogy a bios lépés kimarad, nem tudok belépni, így másik windowst telepíteni sem.

Win 10 alatt, hogy tudom visszaállítani ?

2020. ápr. 25. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Uefi módban telepítetted a win10-et?

[link]

Ha igen akkor a gép újraindítás menüpont választása közben nyomd a shift-et és ott a speciális javításban ott lesz az újraindítás uefi-be.. ott kikapcsolhatod.

2020. ápr. 25. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt lejjebb görgetsz, megkeresed a "Fast Boot" utility-t, letöltöd, telepíted, majd kikapcsolod.
2020. ápr. 25. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze a link lemaradt..

[link]

2020. ápr. 25. 19:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat.

Fast Boot" utility - ez volt a megoldás.

2020. ápr. 25. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Esetleg ha lekötnéd a meghajtót? Aztán a boot menü ahogy megjelenik, rögtön vissza, hogy a telepítő megtalálja.
2020. ápr. 25. 23:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha megnézte volna a kérdező hogy uefi módban van-e a gép, ha igen akkor ahogy az #1 ben írtam nem szükséges hozzá semmilyen program, csak a menüben kiválasztani hogy lépjen be az (uefi)biosba. Ennyi.

Ha meg nem uefi módban van akkor se a menü se semmilyen program nem fogja biosba léptetni, hanem lemez lehúzás vagy cmos reset kell.

Nem értem miért hiszik azt az emberek hogy mindenhez 'valami program kell'.

2020. ápr. 26. 00:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Természetesen megnéztem az voltam a eslő. Nem volt járható út. De ahogy írtam is 2. válaszolóé volt a megoldás azzal sikerült, megköszöntem, nem értem mit értetlenkedtek.
2020. ápr. 26. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!