Milyen programmal tudom megnézni a PHP fájlokat? Sürgős!
Azzal már próbáltam, de nem működik. Egy kezelési útmutatót töltöttem le, PHP formátumban volt, de hiába nyitom meg jegyzettömbbel, notepaddal, nem az van a fájlban, hanem valami krikszkraksz.
Köszönöm a gyors választ!
Pontosabban ez:
<html><body><script type="text/javascript">alert("You did not copy exactly the verification code."); history.back();</script></body></html>
Na igen, megpróbáltam a böngészővel, ez sem az :(
Asszem megpróbálom máshonnét letölteni.
Köszi a segítséget!
Gondolom az internetről letöltöttél egy PHP-t, és annak látod a tartalmát. Akkor egy kis magyarázat:
A szerveren tárolt PHP fájlt csak közvetlen fájlhozzáféréssel tudod elérni (elsősorban ftp). Ha te egy böngészővel egy szerveren megnyitsz egy PHP fájlt, azt a szerveren futó PHP fordító futtatni fogja, és te a futó program eredményét látod, és "letölteni" is ezt tudod. Ez az eredmény az a "krixkrax", ami tulajdonképpen egy HTML nyelven íródott weblap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!