Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programmal tudom...

Milyen programmal tudom megnézni a PHP fájlokat? Sürgős!

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 09:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Jegyzettömb(, bár én a Notepad++-t szanálom szerkesztéshez.)
2010. júl. 28. 09:17
 2/10 A kérdező kommentje:

Azzal már próbáltam, de nem működik. Egy kezelési útmutatót töltöttem le, PHP formátumban volt, de hiába nyitom meg jegyzettömbbel, notepaddal, nem az van a fájlban, hanem valami krikszkraksz.

Köszönöm a gyors választ!

2010. júl. 28. 09:20
 3/10 A kérdező kommentje:

Pontosabban ez:

<html><body><script type="text/javascript">alert("You did not copy exactly the verification code."); history.back();</script></body></html>

2010. júl. 28. 09:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Ezt a böngésződdel kéne megnyitni, de ez nem a forráskód, ez csupán egy alert ablakot fog feldobni azzal a szöveggel, hogy nem írtad be jól az azonosító kódot.
2010. júl. 28. 09:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Firefox, IE, Google Chrome, a böngészők meg tudják jeleníteni.
2010. júl. 28. 09:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Tényleg, most nézem a kódot, ebből nem lesz használati utasítás.
2010. júl. 28. 09:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem töltsd le mégegyszer, és az azonosító kódot (gondolom képről szövegdobozba karakterbeírásokat) próbáld megkeresni (jól beírni), akkor le tudod tölteni a használati útmutatót.
2010. júl. 28. 09:30
 8/10 A kérdező kommentje:

Na igen, megpróbáltam a böngészővel, ez sem az :(

Asszem megpróbálom máshonnét letölteni.

Köszi a segítséget!

2010. júl. 28. 09:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Gondolom az internetről letöltöttél egy PHP-t, és annak látod a tartalmát. Akkor egy kis magyarázat:

A szerveren tárolt PHP fájlt csak közvetlen fájlhozzáféréssel tudod elérni (elsősorban ftp). Ha te egy böngészővel egy szerveren megnyitsz egy PHP fájlt, azt a szerveren futó PHP fordító futtatni fogja, és te a futó program eredményét látod, és "letölteni" is ezt tudod. Ez az eredmény az a "krixkrax", ami tulajdonképpen egy HTML nyelven íródott weblap.

2010. júl. 28. 09:43
 10/10 anonim válasza:
ez egy html code amibe van még javascript
2010. júl. 28. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!