Photoshop 2018/19 vs 2020 mi a különbség?
Új opciók vannak benne. Több is van, de két érdemi változás van benne, amit szoktam is használni.
Az egyik az objektum kijelölő eszköz, ami a gyors kijelölésnél van. Mostanában nincs rá szükségem, de amúgy nem rossz cucc.
A másik amit viszont sokat használok, az a warpolásnak az új formája. Megadhatod a hajlási pontokat bárhol, ez a régebbi verziókban nem volt benne. Ha minden funkciót megakarsz nézni, hogy mi másabb az újabban, akkor youtubon nézz róla videót, hogy miket változtattak még, aztán mérlegelsz.
Vagy a másik verzió, hogy felrakod a régit, és ha mindent tudsz ugyan úgy csinálni, akkor lényegében tök mindegy. A felület kb ugyan az.
öszintén én kezdő vagyok tehetát a kezelés 5 százalékát ha tudom, de úgy voltam vele 'ha már lúd legyen kövér' de akkor valószínű nekem elég egy régebbi verzió is
Kösznöm a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!