Amikor bekapcsolom a gépem karaktereket kell beírnom egy mezőbe, utána pedig meg kell adnom a lakhelyem és a telefonszámom amire küldenek egy kódot és azt kell beírnom, hogy tudjam használni a gépet. Ez mi lehet, és hogy tudom visszacsinálni?
Ilyet nem is hallottam még.
Ez valami vírus szerintem.
Ez valami kártevő szoftver lehet, már ha helyes, amit leírtál.
Csökkentett módban végezz egy alapos kártevő-irtást, vagy talán jobb lenne, ha újratelepítenéd a rendszert.
A továbbiakban meg csak megbízható szoftvereket telepíts, ne kattints rá vadul minden linkre, még ha haver küldi, akkor sem, tegyél fel egy rendes (nem crackelt) vírus- és kémprogramirtót, valamint használj biztonságos böngészőt (Firefox, Opera, Chrome)!
Igazából ez vmi User Accounts Control, és ezt a szöveget írja ki:
"Your google account is inactive. Please activete your account now. It take just a few minutes."
Utánanéztem hogy hogy lehet kikapcsolni ezt az User Accounts Control-t,de nem nagyon megy : \
Vmi vírust sztem leszedtem amikor a fraps-et akartam felrakni...de most már mind1,annyi a gépemnek :(
már be se kapcsol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!