Ha egy Windows 7 Serialt (ami hivatalosan csak 1 PC hasznalhat) Es en azt 2 Szamitogepre felraknam Lenne valami gond a müködesevel?
Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok hogy lennenek-e mellekhatasok XD
a vallaszokat elöre is köszi..!
jah es Win7 home premium (ha szükseges a verzio)
2010. júl. 27. 19:34
1/7 anonim válasza:
Könnyen előfordulhat, hogy a M$ előbb vagy utóbb úgy fogja gondolni, hogy az egyik kalózpéldány és emiatt reklamálni kezdhet.
2/7 A kérdező kommentje:
Nemaaa... :S
Egyebb velemenyek?
2010. júl. 27. 19:43
3/7 anonim válasza:
A telepítés utáni aktiválásnál az első példány rendben lenne, a második viszont már nem. Szerintem.
4/7 A kérdező kommentje:
De akkor ha valaki ujra telepiti a gepet akkor nem tudja ismet aktivalni? az nem tul valoszinü.
De ha igaz ,akkor addig a masik gepet lekötöm az internetröl 1- napra majd aktivalom a 2.-at
2010. júl. 27. 21:55
5/7 anonim válasza:
Hát ez nálam soha nem volt probléma, loaderel aktiválom, eredetiségvizsgálaton a Májkroszoft mondta, hogy az enyém eredeti, hát legyen úgy.
6/7 anonim válasza:
Ájszteja: ne lepődj meg ha valamelyik frissítésnél egyszercsak előjön az "Ön valószinűleg szoftverhamisítás áldozata lett" szöveg...
7/7 A kérdező kommentje:
En is megszivtam a Loader-el sajnos :S
2010. júl. 28. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!